Missionarissen van Afrika.
(witte zusters en witte paters)
(NL).
Homepagina > Nederland > Nederland

Nederland

Missionaire activiteiten in Nederland

Artikelen in deze rubriek


Contactbrief 1e kwartaal 2014. (nr. 191) (Contactbrieven)

zondag 23 maart 2014 door Webmaster
.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Van de Redactie * ONZE JONGE WITTE PATERS * MISSIE, EEN AFRIKAANS PERSPECTIEF Baptiste Mapunda * VORMINGSHUIZEN * Getuigenis van een Malinese christen * Goed nieuws uit Afrika * Onze Overledenen J. Heuves Ad van Pinxten * Ghana in ‘Heytse’ * Jubilarissen van 2014 * (...)


Contactbrief 4e kwartaal 2013. (nr. 190) (Contactbrieven)

maandag 23 december 2013 door Webmaster
.-.-.-.-.-.-.-.-. WOORD VOORAF...... W.Wouters * STRAATKINDEREN in Afrikaanse steden...... * Thabit...... * Kerstwens...... * ONZE OVERLEDENEN..... L. Degenhart...... M. Balemans...... * VOWP...... * AFSCHEID VAN STERKSEL...... * WISSELING VAN DE WACHT * DODENHERDENKING...... * (...)


Reunie VOWP 2013 (Nieuws Archief)

dinsdag 26 november 2013 door Webmaster
Vereniging van Oud-studenten Witte Paters (VOWP) Verslag van de Reünie op 5 oktober 2013 van de VOWP in Dongen. Op 15 mei 2013 was de gebruikelijke voorbespreking plaats Dongen. Harrie van de Riet was net overleden. Jan Mol bleek vertrokken naar Heythuysen. Ons gesprek vond plaats met Wim (...)


Contactbrief 3e kwartaal 2013. (nr. 189) (Contactbrieven)

maandag 16 september 2013 door Webmaster
.-.-.-.-.-.-.-.-. WOORD VOORAF * MAURICE BELLIERE en THERESIA VAN LISIEUX - relaas van een geestelijke vriendschap * JUBILARISSENDAG * PRIESTERWIJDINGEN * Zr. CARMEN SAMMUT * 125 JAAR WITTE ZUSTERS * ONDERSCHEIDING JAN HEUFT...... * WISSELING VAN DE WACHT * PLAATS IN UW HART * (...)


Witte Zusters op reis naar Maastricht. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

zondag 25 augustus 2013 door Webmaster

In het kader van de (verlate) viering van ons 125-jarig bestaan (eigenlijk vorig jaar) gingen we deze zomer met een groep Witte Zusters een dagje uit naar Maastricht. Of noem het onze pelgrimageContactbrief 2e kwartaal 2013. (nr. 188) (Contactbrieven)

dinsdag 16 juli 2013 door Webmaster
de ContactbriefMissionarissen van Afrika en hun werk afgebeeld op postzegels Iedere drie maanden gaan er bijna drie duizend exemplaren van de Contactbrief in Dongen de deur uit, geadresseerd aan onze familieleden, vrienden en kennissen. Sommigen wonen in Nederland, anderen ver weg. Of (...)


Afschaffing van de Slavernij: SAMEN VIEREN (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

dinsdag 14 mei 2013 door Zr. Anne-Katrien
AFSCHAFFING VAN DE SLAVERNIJ: SAMEN VIEREN door Zr. Anne Katrien. Een verslag van de viering op 21 april in Kasteel Stapelen te Boxtel. Over dit thema hebben wij samen met de Protestantse Gemeenschap, de Stichting Religieuzen Tegen Vrouwenhandel (SRTV), Amnesty International en War (...)


Een Kreet. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Webmaster

Alvorens over onze rol als zusters te spreken aangaande de Slavernij wil ik eerst onze Stichter aanhalen wiens visie en betrokkenheid wij delen en die een grote strijder is geweest tegen de Slavernij.Getuigen van Hoop. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Zr. Anne-Katrien

Zoals ieder jaar namen wij met een tiental Mzola deel aan de jaarlijkse ontmoeting die ongeveer 300 aanwezigen telde.Slavernij: goed praten of uitpraten? (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Zr. Anne-Katrien

Met 9 van onze zusters hebben wij gehoor gegeven aan de Raad van Kerken om deel te nemen aan een dag aangaande de afschaffing van de slavernij.Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 309896

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Nederland   ?

Site gebouwd met SPIP 3.2.4 + AHUNTSIC

Creative Commons License