Missionarissen van Afrika.
(witte paters)
(NL).
Homepagina > Afrika > Kenia > Kenia

Kenia

Artikelen in deze rubriek


Kenia algemeen (Kenia)

woensdag 25 februari 2009 door Carol Vismans, m.afr.

Dit artikel bevat verwijzingen naar artikelen en getuigenissen over Kenya. Gaande weg zullen zij worden overgezet naar de website nieuwe vorm.Riny van Broekhoven schrijft vanuit Kenia.

Over “roet en as” (Kenia)

door Riny van Broekhoven
maandag 4 mei 2009 door Riny van Broekhoven, m.afr.

Opstand, plunderingen en brand: dat is het gevolg van de uit de hand gelopen toestand in Kenia. Riny van Broekhoven doet verslag vanuit Nairobi.Mijmerend over een verleden in Kenia. (Kenia)

maandag 4 mei 2009

In december 2000 kwam Pater Piet Kramer terug uit Kenia, waar hij zijn werkterrein had sinds twee jaar als begeleider van onze studenten van de Missionarissen van Afrika. Hij was namelijk voor een tweede maal benoemd als Provinciaal van de Nederlandse Provincie van de Witte Paters. En die periode zou zes jaar duren!Weer terug naar Nairobi, Kenia. (Kenia)

maandag 4 mei 2009

Riny van Broekhoven schrijft kort voor zijn terugkeer naar Nairobi over zijn heup-operatie, revalidatie en herstel, een periode die tegelijkertijd ook zijn vakantie was.Brief van Keniaanse Bisschoppen. (Kenia)

woensdag 2 januari 2008 door Webmaster

Brief van de Keniaanse Bisschoppen, over de toestand in hun land, na de getruukte Presidentsverkiezingen van vorige maand.Riny heeft het koud in Kenia. (Kenia)

zaterdag 14 juli 2007

Een greep uit het leven van Riny vanuit Narobi, Kenia, zoals hijzelf per e-mail aan ons bericht.Winter in Kenya is cold. (Kenia)

dinsdag 3 juli 2007 door Webmaster

Dit bericht is door Riny als attachment gestuurd met de brief "Riny heeft het koud in Kenya"Riny van Broekhoven vanuit Nairobi, Kenia. (Kenia)

zaterdag 23 december 2006 door Riny van Broekhoven, m.afr.

Riny van Broekhoven zendt ons vanuit Kenia zijn kerstwens (2006), anekdotes over het leven aldaar en zijn gedachten over serieuze vraagstukken. Dit is tevens het jaar waarin hij zijn 40-jaar priesterschap viert.Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 387287

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Afrika  De activiteit van de site opvolgen Kenia   ?

Site gebouwd met SPIP 4.2.14 + AHUNTSIC

CC BY-SA 4.0