Missionarissen van Afrika.
(witte paters)
(NL).
Homepagina > Nederland > Gebedsintenties > Gebedsintenties

Gebedsintenties

Artikelen in deze rubriek


Missionaire intenties september 2009 (Gebedsintenties)

vrijdag 18 september 2009 door Webmaster
Missionaire intenties september 2009 Algemene intentie We bidden gedurende deze maand september voor Dat degenen. die vanwege oorlogen of onderdrukkende regimes gedwongen zijn hun huizen en land te verlaten, door christenen mogen worden gesteund in de verdediging en bescherming van hun (…)


Gebedsintenties april 2009. (Gebedsintenties)

maandag 4 mei 2009
Gebedsintenties voor april 2009 Algemene maandintentie April 2009. Dat de Heer het werk van de landbouwers mag zegenen met een overvloedige oogst en de rijkere volkeren gevoelig mag maken voor het drama van de honger in de wereld. Missionaire maandintentie Voor de Christenen die leven in (…)


Missionaire Intenties januari 2009. (Gebedsintenties)

maandag 4 mei 2009 door Carol Vismans, m.afr.
Missionaire intenties JANUARI 2009 Dat God allen die deze gebedsintenties gebruiken, en regelmatig bidden voor "de Missie", mag zegenen. Moge de opdracht van dit nieuwe jaar 2009 tot eer zijn van zijn Naam, en tot vreugde en goed van ons allen. Pauselijke algemene intentie: Dat het (…)


Missionaire Intenties mei 2009. (Gebedsintenties)

maandag 4 mei 2009 door Carol Vismans, m.afr.
MISSIONAIRE INTENTIES VOOR MEI 2009. Algemene maandintentie: Dat de lekengelovigen en de christengemeenschappen zich verantwoordelijk mogen weten voor het bevorderen van roepingen tot het priesterschap en het religieuze leven. Missionaire maandintentie: Dat de Katholieke Kerken die (…)


Gebedsintenties april 2009 (Gebedsintenties)

dinsdag 31 maart 2009 door Webmaster
Gebedsintenties voor april 2009 Algemene maandintentie April 2009. Dat de Heer het werk van de landbouwers mag zegenen met een overvloedige oogst en de rijkere volkeren gevoelig mag maken voor het drama van de honger in de wereld. Missionaire maandintentie Voor de Christenen die leven in (…)


Gebed tot H. Johannes Vianney, Pastoor van Ars (Gebedsintenties)

woensdag 25 maart 2009 door Carol Vismans, m.afr.
Heilige Pastoor van Ars, voorbeeld bij uitstekendheid voor de priesters van de Heer. Gij hebt zoveel gebeden, zo goed gepredikt, krachtig de leer van Christus en Gods geboden herinnerd. Gij hebt biecht gehoord en zoveel zielen van hun zonden ontslagen. Door uw voorspraak bij de (…)


Gebedsintentie februari 2009. (Gebedsintenties)

woensdag 4 maart 2009 door Carol Vismans, m.afr.
GEBEDSINTENTIES FEBRUARI 2009 Februari 2009. Dat de herders van de kerk zich altijd laten leiden door de heilige Geest bij hun onderricht en dienstverlening aan Gods volk. *Algemene intentie: Voor de zieken, vooral de armsten onder hen: dat zij diep menselijke aandacht en medische zorg (…)


Pauselijke gebedsintenties voor het jaar 2009. (Gebedsintenties)

woensdag 4 maart 2009 door Carol Vismans, m.afr.
Januari 2009. Dat het gezin steeds meer een plaats van vorming in liefde, van persoonlijke groei en van geloofsoverdracht mag zijn. Februari 2009. Dat de herders van de kerk zich altijd laten leiden door de heilige Geest bij hun onderricht en dienstverlening aan Gods volk. Maart 2009. (…)


Missionaire intenties maart 2009 (Gebedsintenties)

zondag 1 maart 2009 door Webmaster
Missionaire intenties maart 2009. Algemene intentie Maart 2009 Dat de rol van de vrouw in alle landen van de wereld meer geapprecieerd en gewaardeerd mag worden. Missie intentie: Dat de Apostolische brief die de Paus aan de Christenen van China heeft gestuurd,voor de gehele Katholieke (…)


Gebedsintenties voor december 2008 (Gebedsintenties)

maandag 1 december 2008 door Webmaster
GEBEDS-INTENTIES VOOR DECEMBER 2008: Algemene gebedsintentie: Dat de Kerk tegenover de groeiende cultuur van geweld en dood, moedig de cultuur van het leven moge bevorderen door middel van al haar apostolische en missionaire activiteiten. Gebeds intentie voor de missie: Dat alle (…)


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 390200

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Nederland  De activiteit van de site opvolgen Gebedsintenties   ?

Site gebouwd met SPIP 4.2.14 + AHUNTSIC

CC BY-SA 4.0