Missionarissen van Afrika.
(witte paters)
(NL).

Zuster Annie Sonder overleden.

zaterdag 16 maart 2013 door Webmaster
"Ik ben de verrijzenis en het leven
Wie in mij gelooft, zal leven,
ook al is hij gestorven”

Joh.11,25

_
In dankbaarheid gedenken

wij onze dierbare zus,

schoonzus, tante en

medezuster

Annie Sonder

Zr. Gemma de Lucca

_

Zij werd geboren op 17 maart 1926 te Borne (Ov) en werd lid van de Congregatie van de Missiezusters van O.L.Vrouw van Afrika (Witte Zusters) op 15 augustus 1957.
Zij overleed op 14 maart 2013, voorzien van het sacrament van de zieken, in woonzorgcentrum Molenweide te Boxtel.

Met Zuster Annie verliezen wij een lieve en diepgelovige medezuster. Het lijden werd haar niet bespaard. Annie was een dappere vrouw, men hoorde haar niet vaak klagen. Zij accepteerde in overgave alles wat haar overkwam en stond altijd voor ieder klaar en deed wat zij met haar mogelijkheden kon doen voor een ander.

Na haar noviciaat in Esch en het internationale vormingsjaar in Algiers kwam zij terug naar Nederland voor studie in voorbereiding op haar vertrek naar Afrika en in 1962 vertrok zij naar Mwanza in Tanzania. Het viel echter niet mee en om gezondheidsredenen moest zij na vijf jaar weer terug naar Nederland en zou niet meer naar Afrika terugkeren.
Vanaf die tijd zagen we haar in verschillende functies in onze huizen in Nederland, totdat zij in april 1989 haar intrek mocht nemen in woonzorgcentrum Beukenstein te Driebergen waar zij van een welverdiende rust mocht genieten. Na een chirurgische ingreep kreeg zij ernstige complicaties en vaak moest zij verblijven in het ziekenhuis.
In 2009 verhuisde zij naar woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel waar zij tot haar overlijden uitstekende zorg mocht ontvangen.

Wij zijn het verzorgend personeel en de vrijwilligsters heel dankbaar voor hun liefdevolle toewijding.

Moge zij nu bij God rust en vrede vinden.

Mede namens de familie Sonder:
Missiezusters van O.L.Vrouw van Afrika,
(Witte Zusters)
Achterberghstraat 20
5281 AB Boxtel.

De uitvaartdienst wordt gehouden in de kapel van Huize Molenweide, Achterberghstraat18, 5281AB Boxtel, op dinsdag 19 maart om 14.00 uur, waarna de begrafenis zal plaats vinden op begraafplaats Munsel, Bosscheweg, te Boxtel.

Indien u persoonlijk afscheid wilt nemen van zuster Annie verzoeken wij u een half uur voor de viering aanwezig te zijn.


Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 1162 / 390200

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Onze overledenen  De activiteit van de site opvolgen Jaar 2013.   ?

Site gebouwd met SPIP 4.2.14 + AHUNTSIC

CC BY-SA 4.0