Missionarissen van Afrika.
(witte zusters en witte paters)
(NL).
Homepagina > Nederland > MiniNieuwsbrieven Witte Zusters > MiniNieuwsbrieven Witte Zusters

MiniNieuwsbrieven Witte Zusters

In deze rubriek worden de periodiek verschijnende MiniNieuwsbrieven van de Witte Zusters opgeslagen.

Artikelen in deze rubriek


Programma Gebedsketen 2015 (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

vrijdag 22 mei 2015 door Webmaster

De Missiezusters van Onze Lieve Vrouw van Afrika, oftewel de Witte Zusters, doen mee aan de Gebedsketen in de week na Pinksteren.Witte Zusters op reis naar Maastricht. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

zondag 25 augustus 2013 door Webmaster

In het kader van de (verlate) viering van ons 125-jarig bestaan (eigenlijk vorig jaar) gingen we deze zomer met een groep Witte Zusters een dagje uit naar Maastricht. Of noem het onze pelgrimageAfschaffing van de Slavernij: SAMEN VIEREN (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

dinsdag 14 mei 2013 door Zr. Anne-Katrien
AFSCHAFFING VAN DE SLAVERNIJ: SAMEN VIEREN door Zr. Anne Katrien. Een verslag van de viering op 21 april in Kasteel Stapelen te Boxtel. Over dit thema hebben wij samen met de Protestantse Gemeenschap, de Stichting Religieuzen Tegen Vrouwenhandel (SRTV), Amnesty International en War (...)


Een Kreet. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Webmaster

Alvorens over onze rol als zusters te spreken aangaande de Slavernij wil ik eerst onze Stichter aanhalen wiens visie en betrokkenheid wij delen en die een grote strijder is geweest tegen de Slavernij.Getuigen van Hoop. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Zr. Anne-Katrien

Zoals ieder jaar namen wij met een tiental Mzola deel aan de jaarlijkse ontmoeting die ongeveer 300 aanwezigen telde.Slavernij: goed praten of uitpraten? (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 29 april 2013 door Zr. Anne-Katrien

Met 9 van onze zusters hebben wij gehoor gegeven aan de Raad van Kerken om deel te nemen aan een dag aangaande de afschaffing van de slavernij.Familiebrief Witte Zusters, december 2012. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

dinsdag 4 december 2012 door Webmaster

F A M I L I E B R I E F 2012 ZALIG KERSTFEEST GEZEGEND NIEUWJAAR.Familiebrief Witte Zusters, december 2011. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

maandag 19 december 2011 door Webmaster
F A M I L I E B R I E F 2011 Vrede is niet iets waarop je moet hopen voor de toekomst. Het is eerder iets wat hier en nu moet worden verdiept. Wanneer je de vrede niet zoekt in het heden, zul je het nooit vinden. Thomas Merton ZALIG KERSTFEESTGEZEGEND NIEUWJAAR Beste familie en (...)


Familiebrief Witte Zusters, december 2010. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

donderdag 16 december 2010 door Webmaster
F A M I L I E B R I E F 2010 ZALIG KERSTFEEST GEZEGEND NIEUWJAAR Beste Familie en Vrienden, Terwijl ik deze familiebrief schrijf, zijn we in de Adventstijd, een tijd van verwachting. Het afgelopen jaar zijn sommige verwachtingen uitgekomen. Maar wat verwachten we echt met (...)


Inzegendienst bij herbegrafenis. (MiniNieuwsbrieven Witte Zusters)

zaterdag 11 september 2010 door Webmaster

In januari 2010 werden de 90 graven van onze overleden zusters in Esch overgebracht naar het gemeentelijke kerkhof Munsel te Boxtel.Homepagina | Contact | Overzicht van de site | | Statistieken van de site | Bezoekers : 329297

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Nederland  De activiteit van de site opvolgen MiniNieuwsbrieven Witte Zusters   ?

Site gebouwd met SPIP 3.2.4 + AHUNTSIC

Creative Commons License